Risk Information Group Åpne i nettleser
 .....
James Bond,Skyfall
 -----

Har du kriminelle insidere, eller skjulte trusler på innsiden i din organisasjon?
Risk Information Group er stolt over å kunne tilby bakgrunnssjekk og CV sjekk av ansatte. I en stadig mer uoversiktlig verden er kontroll av bakgrunnen til potensielle ansatte i forbindelse med ansettelser, forfremmelser, børsnoteringer eller oppkjøp. Gjennom vårt nye produkt kan vi gjennomføre person sjekk i mer enn 200 land, og vår globale rekkevidde er din trygghet. Ta kontakt med din kundeansvarlig i RIG for mer informasjon.


Adgangskontroll ved flere av Norges største bedrifter
Er du usikker på hvem som besøker din bedrift, eller har tilgang til arbeidsplassen? I en moderne hverdag er det stadig viktigere å sikre at gjestende kunder, partnere og ansatte legitimerer seg slik at bedriftens totale sikkerhet er ivaretatt. Gjennom bruk av skanner teknologi kombinert med globale pass og ID dokument databaser gjennomfører vi både ID kontroll og kunderegistrering raskt, tryggt over oversiktlig.

For referanser eller gratis test av systemet kontakt din kundeansvarlig i RIG.
RIG er stolt leverandør av sofistikerte adgangstroll systemer til flere av Norges største bedrifter.

Nå tilbyr vi spesialpris på EDD til 15.mai
Etter at vi for noen uker tilbake lanserte bakgrunnssjekk rapporter i hele 200 land (EDD) fra Red Flag i Norden har vi fått flere henvendelser fra kunder som ønsker å gjøre testkjøp. Det er dermed med stor glede vi kan tilby dere alle den første rapporten til en god introduksjonspris. Tilbudet gjelder til 15.mai og gjelder kun en rapport per kunde.


Siste fra RIG Blogg;

Min falske identitet har fullført Harvard
De fleste sektorer i Norge kan ha mennesker med falske skolediplomer arbeidende med oppgaver som de ikke er kvalifisert for. Fra leger til bygningsarbeidere og ingeniører.

-Beregninger viser at 50.000 mennesker lever i Norge med falsk identitet. Minst halvparten av dem har falske skolepapirer kjøpt etter søk på Google.

Les mer her

Se der bor en sexualforbryter

-Denne tjenesten er rett og slett så drøy at jeg blir kvalm

"Likevel er produktet skremmende fascinerende"

Med tjenesten Crime Reports kan du helt uten videre surfe inn på den åpne nettsiden www.crimereports.com , og få fullstendig oversikt over lovbrudd som skjer i noen av verdens største byer. Mord, biltyveri eller voldtekt. Sortert etter postnummer, sted eller hendelsesdato. Valget er ditt, og informasjonen er av det juice slaget. Det er nemlig mye som lar seg gjøre når kriminformasjon som vi vanligvis ser på som sensitiv blir lagt åpent ut på nett.

Les mer her

Verdens farligste tatoveringer - få en slik og du er nærmere døden

Tatoveringer har vært en del av den eurasiske kultur helt siden tidlig stenalder. 

- Og deres kriminelle eiere!
Tatoveringer har i nyere tid blitt en del av det kommersielle motebildet, og du finner dem gjerne på alt fra fotballspillere til skuespillere. I vårt moderne samfunn er en godt gjennomført tatovering et symbol på individualisme og særegenidentitet, men flere steder i verden er blekkfarget hud fortsatt synonymt med kriminelle bander. Her følger en rangert liste over noen av verdens farligste tatoveringer, og deres kriminelle eiere. Les mer her;

Les mer her

James Bond gjester RIG kommende høst
Vi i Risk Information Group er stolt over å kunne fortelle at vi kommende høst er først ute med å kunne ta med våre kunder på førpremieren av James Bond filmen Spectre. Som vi gjorde med Skyfall har vi kjøpt den første førpremieren i Norge, og filmen kan dere se med oss den 2. august. Erfaringsmessig vet vi a plassene blir raskt borte, så det kan allerede nå være lurt å melde interesse om deltakelse til kjell-ola.kleiven@rignorge.no
 - - -
Besøk våre nettsider på: www.rignorge.no
 .....
Risk Information Group AS, Fridtjof Nansens Plass 7, 0160 Oslo, Telefon: 23 89 84 35
Ønsker du ikke å motta nyhetsbrev fra oss i fremtiden? Meld meg av listen!